دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد کلاهبرداری ۳ نفر در پوشش مأموران اداره آب خوزستان در محاصره گرمای سوزان؛ شوش با ۴۹ درجه در صدر سخنگوی پلیس: خاطیان حادثه حمله به دستفروشان در قزوین به قید فوریت بازداشت شدند سامانه انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری ۱۴۰۴ فعال شد ترافیک پرحجم در محور‌های مواصلاتی مازندران/ محدودیت اعمال نمی‌شود گردوخاک شدید در راه است؛ طوفان غبار ۳ روزه ایران را فرا می‌گیرد دادستان قزوین: برای واقعه درگیری ماموران شهرداری در بلوار شهید سلیمانی پرونده تشکیل و طرفین احضار شدند کسری ۹۰ میلیمتری بارش‌ها/بحران کم بارشی در ۴۶۵ شهر کشور آمار جالب جنسیتی از برترین‌های کنکور ۱۴۰۴ وضعیت آب و هوای کشور طی ۵ روز آینده / کاهش نسبی دما در این مناطق انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا فردا؛ جزئیات انتخاب رشته مجازی پذیرایی در جلسات دفاع ممنوع شد جزئیات ظرفیت پذیرش ۵ گروه آزمایشی کنکور اعلام شد شناسایی گروهک تروریستی در سیستان با سامانه ایرانی «سبب»

«‌بندرماهشهر» هم قرنطینه کامل شد

فرماندار شهرستان بندر ماهشهر گفت: ادارات و سازمان‌های دولتی و خصوصی روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه در شهرستان بندرماهشهر تعطیل هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن بیرانوند امروز در ستاد مقابله با کرونا بندرماهشهر اظهار داشت: باتوجه به وضعیت ویروس کرونا در بندر ماهشهر، تصمیم بر تعطیلی تمامی فعالیت‌های ادارات و مراکز دولتی و غیر دولتی در روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه گرفته شد.

 

فرماندار بندرماهشهر افزود: این تعطیلی شامل همه فعالیت‌ها از جمله صنوف شده و به نوعی شهرستان می‌بایست در قرنطینه کامل قرار گرفته و محدودیت‌های تردد افراد نیز در سطح معابر تشدید یابد و با خاطیان توسط مراجع قضایی و عوامل انتظامی برخورد خواهد شد.

 

رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونا بندر ماهشهر در پایان بیان داشت: هدف از این تعطیلی، کنترل مجدد انتشار ویروس کرونا بوده، چراکه عده‌ای با سهل انگاری بر گسترش آن افزوده‌اند و مخاطراتی برای سایر شهروندان عزیز بوجود آورده اند و از سایر مردم نجیب شهرستان بندر ماه ماهشهر می‌خواهیم با همکاری خود و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به ویژه قرنطینه خانگی، کادر پزشکی و درمانی را در کنترل و نابودی این ویروس همیاری کنند.

منبع:  تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار